Gelnagels Gouda

Woon je in de omgeving van Gouda en wil je graag eens gelnagels in Gouda laten plaatsen? Kom dan eens langs bij Nagelstudio Stijl! Nagelstudio Stijl is een geschikte keuze als je op zoek bent naar een goede maar vooral betrouwbare nagelsalon. De nagelstylistes van Nagelstudio Stijl plaatsen op professionele wijze gelnagels in Gouda. Je hebt maar liefst de keuze uit 180 verschillende kleuren en uiteraard worden de gelnagels in Gouda geplaatst op hygi├źnische wijze. Wil je meer weten over Nagelstudio Stijl en haar werkwijze? Lees dan snel verder op deze pagina.

Het plaatsen van Gelnagels in Gouda

Gelnagels worden aangebracht voor versteviging op de eigen nagels maar ook voor nagelverlenging. Het gel kan dus aangebracht worden op je eigen nagel en dient dan enkel als versteviging. Wanneer je graag langere nagels wilt, wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde tips. Dit zorgt ervoor dat je eigen nagel langer wordt. Hier wordt dan vervolgens een gellaag overheen geplaatst, gellak staat bekend als dikke substantie die droogt onder een UV-lamp.

Heb je speciale wensen betreft jouw gelnagels in Gouda plaatsen? Uiteraard bespreken we eerst jouw wensen en kan je een keuze maken in de kleur, lengte en eventuele toevoegingen zoals steentjes enzovoort. Wanneer je je wensen verteld hebt aan Nagelstudio Stijl zullen wij beginnen met het plaatsen van de gelnagels.

Allereerst worden de nagels vetvrij gemaakt zodat de gellak beter aan je nagel hecht. Indien je langere nagels wilt, wordt de tip vervolgens op je eigen nagel gelijmd.  De tip wordt vervolgens gevijld zodat de tip gelijk aansluit met uw eigen nagel. Daarna wordt er een basislak aangebracht gevolgd door de kleurlak indien gewenst en tot slot een toplaag. Vervolgens worden je nagels gedroogd onder een UV-lamp, hier worden de nagels hard en ziet u vervolgens het eindresultaat.

Gelnagels VS Acrylnagels

Wil jij weten wat het verschil is tussen gelnagels in Gouda laten plaatsen of acrylnagels? Beide gevallen beschikken over voor-en nadelen. Elk soort kunstnagel ziet er prachtig uit maar wanneer je bijvoorbeeld veel risico loopt op het stoten van je nagels, zijn acrylnagels wellicht een oplossing. Benieuwd naar alle voor- en nadelen? Kijk dan eens op onze webpagina en laat jezelf informeren.

Contact

Nagelstudio Stijl is een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van gelnagels in Gouda. Heeft u interesse maak dan direct een afspraak via het contactformulier op onze website of bel ons. Wilt u vooraf liever eerst meer informatie ontvangen? Nagelstudio Stijl informeert u graag vrijblijvendlogo nagelstudio stijl