Schoonheidsspecialiste Den Haag

Heeft u een probleemhuid of hecht u veel waarde aan het verzorgen van uw gezicht door middel van diverse schoonheidsbehandelingen? Salon Prinsenhuys helpt u graag verder met alle factoren die te maken hebben met schoonheidsbehandelingen. De schoonheidsspecialiste in Den Haag heeft veel ervaring in het uitvoeren van schoonheidsbehandelingen en neemt graag de tijd om u op deskundige wijze te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste behandelingen evenals producten.

Gezichtsbehandelingen bij Salon Prinsenhuys

De schoonheidsspecialiste in Den Haag voert diverse gezichtsbehandelingen uit in Schoonheidssalon Prinsenhuys. Er wordt onderscheid gemaakt in de doeleinden van de schoonheidsbehandelingen. Kijkend naar uw wensen en behoeften heeft u de keuze uit onderstaande behandelingen:

  • Basisbehandelingen; met o.a. cleansing treatment, relax treatment en super relax treatment.
  • Huid verbeterende behandelingen; met o.a. neoderma peeling, bio-lifting, neo-sence treatment.

Hierboven staat een kleine greep uit het aanbod van Schoonheidssalon Prinsenhuys, uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste in Den Haag.

Huidverzorging

Veel vrouwen maar ook steeds meer mannen ondergaan schoonheidsbehandelingen. Iedereen heeft weleens last van een minder egale huid en oneffenheden als mee-eters, acné, littekens of pigmentvlekken. Bij Salon Prinsenhuys kunt u terecht met deze huidproblemen en onze schoonheidsspecialiste in Den Haag zorgt voor aanzienlijke verbetering tijdens de behandeling(en). Soms is een enkele behandeling voldoende om uw gezicht weer te laten stralen, echter zijn er soms ook meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Uiteraard wordt het behandelplan van te voren zorgvuldig met u besproken.

Daarnaast is uw eigen reinigingsritueel ook van belang voor uw gezicht. Het is belangrijk om elke ochtend en avond uw gezicht grondig te reinigen en hiermee de make-up resten en bacteriën te verwijderen. Ook een gezichtscrème is belangrijk om uw huid te hydrateren. Hierbij dient u te letten op de functie van de crème en uw huidtype. Heeft u een zeer droge huid dan dient u een crème aan te schaffen die geschikt is voor een droge huid. Weet u niet precies welk huidtype u heeft? De schoonheidsspecialiste in Den Haag analyseert graag uw huid en geeft u graag advies.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het maken van een afspraak of wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de schoonheidsspecialiste in Den Haag, Salon Prinsenhuys. Wij informeren u graag vrijblijvend en maken graag samen met u een behandelplan. Wist u dat u naast gezichtsbehandelingen ook terecht kunt voor manicurebehandelingen, wimperextensions, en harsen?

 

gezichtsbehandeling bij salon prinsenhuys