Belegde broodjes bestellen Rotterdam

Werkt u in de omgeving van Rotterdam en heeft u niet de mogelijkheid om eens een lekker broodje te halen tijdens uw pauze omdat uw kantoor bijvoorbeeld gevestigd is op een industrieterrein? Dan bent u aan het juiste adres bij de broodjeskantine in Rotterdam. Bij ons kunt u en uw collega’s belegde broodjes bestellen in Rotterdam! En heeft u weer volle energie voor de rest van de werkdag.

De broodjeskantine

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en maken mensen graag blij met vers brood en verse producten. Naast onze verzorging en bezorging van de belegde broodjes in Rotterdam, functioneren wij ook als cateraar voor bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants en bedrijfskantines. Wij bieden ook een drietal voordelen namelijk:

  • De broodjeskantine is ruim dertig procent voordeliger dan andere aanbieders
  • Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact
  • Bij de broodjeskantine bent u zeker van een goede prijs- en kwaliteitverhouding

Onze verse producten

De broodjeskantine biedt diverse belegde broodjes aan in Rotterdam. Zo heeft u bij ons de keuze uit groot brood zoals volkorenbrood, meergranenbrood en plaatwit brood. Maar ook kunt u klein brood bij ons bestellen zoals kaiserbroodjes, croissants, witte punten en pistoletjes. Kijk voor de uitgebreide bestellijst op onze website www.broodjeskantine.nl

Ook heeft u de keuze uit diverse soorten beleg bij de broodjeskantine. Heerlijke vleeswaren als boterhamwort, rosbief en ossenworst zijn heerlijke keuzes. Liever een salade? Denk dan aan een frisse zalmsalade of een ovenheerlijke ei-bieslooksalade. Bent u meer van de zuivel op brood? De broodjeskantine levert ook heerlijke broodjes met oude kaas, brie, mozzarella en geitenkaas. Wilt u meer lezen over belegde broodjes bestellen in Rotterdam? Kijk dan bij ons op het bestelformulier.

Fruit op uw werk

Fruit is belangrijk om de vitamines binnen te krijgen. Naast belegde broodjes in Rotterdam kunt u ook fruit voor uzelf en uw collega’s bestellen. Geef uzelf en uw collega’s een duwtje in de rug om gezonder te eten op het werk. Daarnaast is het fruit ook nog eens fiscaal aftrekbaar voor uw bedrijf. Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact op met de broodjeskantine in Rotterdam.

Contact

Belegde broodjes bestellen in Rotterdam is mogelijk en kan gemakkelijk via de broodjeskantine. U kunt zowel online een bestelling plaatsen via het bestelformulier maar u kunt ook telefonisch een bestelling plaatsen via telefoonnummer: 0180-711108. Graag maken wij u ook attent op het besteloverzicht op onze website, zodat u zeker weet dat u uw lievelingsbroodje besteld bij de broodjeskantine.

 

ciabatta met rauwe ham en mozzarella