Massage Zwijndrecht

Wilt u genieten van een heerlijke massage en woont u in Zwijndrecht? Ga naar Massage Rainbow in Dordrecht, waar u kiest uit een groot aantal behandelingen. Of u nu wilt ontspannen of triggerpoints wilt laten wegmasseren, een bijzondere massage zoekt of last heeft van spierpijn en hoofdpijn, bij Massage Rainbow is de voor u geschikte massage te vinden. Tijdens uw eerste bezoek worden uw wensen besproken, eventuele pijnklachten doorgenomen en afspraken gemaakt over de behandeling. Kom gerust langs bij Massage Rainbow voor een ontspanningsmassage of Thaise massage. Op zoek naar een massage Zwijndrecht? Wij bedienen een grote regio rond Dordrecht, waaronder plaatsen als Zwijndrecht en Papendrecht.

Massage Zwijndrecht

De verschillende mogelijkheden bij Massage Rainbow

Het aanbod behandelingen bij Massage praktijk Rainbow is heel groot en gevarieerd. Naast de klassieke massage waarbij ook triggerpoints worden behandeld (het wegmasseren van knopen in de spieren, meestal in de bovenrug) kunt u kiezen uit tal van andere mogelijkheden. Voetreflexologie bijvoorbeeld of een Chakramassage. Bij voetreflexologie wordt uitgegaan van het principe dat onze voeten een weerspiegeling zijn van ons lichaam, als een soort plattegrond. Door de voeten te masseren wordt er invloed uitgeoefend op het hele lichaam. Een weldadig gevoel. Kies verder uit een haptische of energetische massage, voor holistic pulsing, een bindweefselmassage of andere massages. In overleg wordt bepaald welke massage het beste bij u past. Onze praktijk is goed bereikbaar voor mensen uit Zwijndrecht, dus aarzel niet en maak een afspraak.

Meer over Holistic Pulsing

Bij een massage “holistic pulsing” wordt uitgegaan van de gedachte dat niets hetzelfde blijft, alles is voortdurend in beweging. Holistic Pulsing is een krachtige behandeling, uitgevoerd in zachtheid. Op een zachte wijze wordt het lichaam in beweging gebracht, terwijl u gekleed op de massagetafel ligt. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en door de zachte aanraking wordt het hele lichaam in een diepe ontspanning gebracht. Alle massage behandelingen van Massage Rainbow in Dordrecht zijn beschikbaar voor iedereen, ook uit de omliggende gemeenten Sliedrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Wilt u ook diepe ontspanning ervaren of pijnklachten laten wegmasseren maak dan een afspraak met Fons Geurts, de masseur van Massage Rainbow.