Aankoopmakelaar Rotterdam

Bij bodemprijs aankoopmakelaar gaat u in samenwerking op zoek naar uw droomhuis. Zoekt u een huis in de omgeving van Rotterdam en wilt u daarvoor een aankoopmakelaar in Rotterdam inhuren? Samen met ons doet u geen miskoop en wordt u geholpen door twee deskundigen en onderhandelt u altijd tot de bodemprijs van uw droomhuis.

Zelf een woning kopen of een aankoopmakelaar in Rotterdam inschakelen?

Tegenwoordig heeft u veel inzicht in de huizenmarkt door de verschillende apps zoals Funda. Hier kunt u huizen bekijken, selecteren op voorkeuren, bezichtigingen inplannen en vervolgens een bod uitbrengen. Maar u weet niet van tevoren hoeveel aanvragen er zijn en binnen hoeveel dagen u een kans maakt met uw bieding. Ook kunt u misschien een twijfel hebben over de vraagprijs en de bouwkundige staat van het huis. Ons advies is dan ook om indien mogelijk een tweede bezichtiging te plannen en geen risico te nemen. Schakel onze aankoopmakelaar in Rotterdam in voor een proactieve benadering. Wij helpen u een reƫel startbod te bepalen en koel te blijven tijdens de onderhandelingen als het echt spannend wordt.
Als de aankoop niet doorgaat dan betaald niks voor de aankoopmakelaar in Rotterdam! Zelfs als dit op het laatste moment plaatsvind bij het hypotheekakkoord.

Onze werkwijze

Uw aankoopmakelaar in Rotterdam zal een zorgvuldige onderhandelingsstrategie bedenken in enkele dagen. Wanneer u deze uiteindelijke koopsom aantrekkelijk vindt dan bepaald u of u de definitieve beslissing tot aankoop neemt. Bevalt deze niet, dan zit u nergens aan vast en bent u ook geen kosten kwijt.
Daarnaast schakelen wij geheel op onze kosten een bouwkundig specialist in. Dit doen wij omdat wij als uw aankoopmakelaar in Rotterdam, het belangrijk vinden om u een huis zonder verborgen gebreken te laten kopen. U kunt aanwezig zijn tijdens deze keuring en direct al uw vragen stellen aan ons bouwkundig expert. Na afloop krijgt u direct een mondeling verslag, en een overzicht van eventueel achterstallig onderhoud en verborgen gebreken evenals een kostenindicatie. U weet dan ook direct waar u aan toe bent.
Op juridisch gebied zullen wij de koopovereenkomst zodanig proberen aan te passen in uw voordeel. Wij zijn uw persoonlijke adviseur en treden deskundig op bij onverwachte calamiteiten als deze zich mochten voordoen.
Daarnaast regelt onze aankoopmakelaar in Rotterdam ook de onafhankelijke taxateur evenals de notaris en nazorg voor u. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat wij geheel onafhankelijk zijn en geen relatie hebben met de verkopend makelaar. Wij vermijden elke vorm van belangenverstrengeling.

Contact

Wilt u onze aankoopmakelaar in Rotterdam inschakelen? Neem dan telefonisch contact op via: 0647166357 of mail naar info@bodemprijsaankoopmakelaar.nl.

aankoopmakelaar rotterdam bouwkundig