Jaloezieën en shutters in Leiden kopen

Voor een brede keus uit benodigdheden voor woninginrichting gaat u naar Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp. Wij bedienen een wijde regio waaronder ook Leiden en bieden alles wat u nodig heeft voor het inrichten van de woning. Een van onze specialiteiten is de aankleding van de ramen. Ons assortiment jaloezieën en shutters is bepaald uitgebreid en bestaat uit onder meer luxaflex, vouwgordijnen, rolgordijnen en een groot assortiment shutters. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren en wij maken uw shutters en jaloezieën op maat. Woninginrichter Rodenburg-Van der Meel adviseert u graag bij uw keuze en u kunt ook gebruik maken van de diensten van een interieurstylist. Jaloezieën of shutters nodig in Leiden? Bezoek onze woonwinkel in Leiderdorp.

Assortiment jaloezieën

Bij Rodenburg-Van der Meel kunt u terecht voor plissé shades; geschikt voor ramen van elke grootte en vorm, tijdloos en verkrijgbaar in functionele, zonwerende en decoratieve uitvoeringen. Duette shades zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen transparant en verduisterend, voorzien van een fijne plooi of juist van een brede plooi en u kiest uit een groot aantal prachtige tinten. Ideaal voor het reguleren van de binnentemperatuur. Verder vindt u bij ons een ruime en gevarieerde keuze uit allerlei jaloezieen: verticale en horizontale, uitgevoerd van hout en voorzien van verschillende soorten bedieningssystemen. Zoek niet langer naar een woninginrichtingsbedrijf maar kies voor Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp, uw leverancier van onder meer jaloezieen en shutters in Leiden en omgeving.

Shutters voor uw woning in Leiden en omgeving

Shutters zijn zeer geschikt voor het buitenhouden van de zon uit huiskamer en slaapkamer. Shutters zijn niet alleen heel praktisch maar ook sfeervol en worden al eeuwenlang gebruikt voor woninginrichting. Bij Rodenburg-van der Weel in Leiderdorp heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en de shutters worden door ons ingemeten en geplaatst. Door de ruime keuze passen shutters in elk interieur: modern, landelijk, klassiek of zelfs barok, u vindt altijd de shutters die passen bij uw smaak en uw woning. Deze “houten luiken” zijn bijzonder sfeervol én praktisch.
Bij Rodenburg-Van der Weel kunt u naast shutters en jaloezieën ook terecht voor de aankleding van uw vloer, zonwering, gordijnen en meubelstoffering. Onze interieuradviseur is u graag van dienst bij het kiezen van kleuren en materialen. Kom eens langs in de woonwinkel in Leiderdorp om ons uitgebreide aanbod te bekijken en laat u inspireren.