Woonwinkel in Leiderdorp

Rodenburg-Van der Meel is gevestigd in Leiderdorp en daar bevindt zich ook onze mooie woonwinkel.

Als specialist op het gebied van project- en woninginrichting bedienen wij een grote regio rond Leiderdorp en Leiden. Tot onze klantenkring behoren zowel particulieren als bedrijven en wij adviseren graag over kleurkeuze en materiaalkeuze. Onze styliste is u daarbij graag van dienst.

Ons assortiment vloeren bestaat uit onder meer:

Woonwinkel in Leiderdorp

  • Karpetten
  • Tapijt
  • Pvc-vloeren
  • Linoleum
  • Laminaat

Ook voor de raambekleding bent u bij Rodenburg-Van der Meel aan het goede adres met een ruime keuze uit:

  • Jaloezieën
  • (Rol)gordijnen

In de woonwinkel in Leiderdorp kunt u alle producten bekijken en met elkaar vergelijken zodat u uw aankopen geheel op elkaar kunt afstemmen. Kom gerust eens langs om te kijken en laat u inspireren en adviseren voor de inrichting van uw nieuwe woning in Leiden of voor een nieuwe inrichting van uw bedrijfspand in Leiden en omgeving.

Veel keuze en kwaliteit

Rodenburg-Van der Meel heeft een ruim assortiment producten van bekende merken zoals Forbo, Desso, Bonaparte, Parade, Interfloor, Mflor en Wineo. U bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Naast het uitgebreide assortiment vloeren en zonwering kunt u in de woonwinkel in Leiderdorp ook kiezen voor shutters in tal van uitvoeringen, van modern tot klassiek of in barokstijl. Ook vindt u een assortiment insectenwering zoals horren en hordeuren. Om uw interieur helemaal af te maken kunt u bij Rodenburg-Van der Meel ook uw meubels opnieuw laten bekleden. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Leiden en omgeving van een nieuwe look voorzien kom dan langs bij ons in de woonwinkel in Leiderdorp.