Schildersbedrijf De Groot

schildersbedrijf de groot

 

 

 

 

 

 

Schildersbedrijf De Groot is gevestigd in Zoetermeer en is een erkend schildersbedrijf. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket en bedienen een grote regio om Zoetermeer. Wij komen in alle omliggende gemeenten zoals Voorburg, Delft en Leiden en ook in en om Den Haag en Rotterdam. Onze schilders zijn vak geschoold en wij beschikken over een ruime ervaring en kennis. Wilt u zakendoen met een professioneel schildersbedrijf, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Voordelen erkend schildersbedrijf

De voordelen van Schildersbedrijf De Groot als erkend schildersbedrijf zijn naast een prima service:

  • Zekerheid van kwaliteit;
  • Garantie op uitgevoerde werkzaamheden;
  • Geschillenregeling;
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding.

Als erkend schildersbedrijf in Zoetermeer krijgen wij regelmatig scherpe controles, waarbij wordt gelet op de kwaliteit van het afgeleverde werk maar ook op de manier waarop wij omgaan met onze klanten. De kwaliteit van ons werk is afgestemd op de eisen die worden gesteld door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

De diensten van Schildersbedrijf De Groot

U kunt bij ons terecht voor

  • Binnen schilderwerk;
  • Buiten schilderwerk;
  • Behangen en stuken;
  • Spuittechniek.

Als u uw pand aan de buitenzijde wilt laten schilderen dan nemen wij ook het benodigde timmerwerk voor onze rekening. Onze binnen schilderwerkzaamheden bestaan onder meer het witten van de plafonds, het schilderen van de muren, al dan niet met behulp van spuittechnieken. Wilt u liever behang op uw muur dan staan onze behangspecialisten voor u klaar. Wat u ook zoekt, een strakke muur, structuurverf, sauzen, wij kunnen alle schilderwerkzaamheden voor u uitvoeren.
Indien u belangstelling heeft voor de werkzaamheden van Schildersbedrijf de Groot in Zoetermeer dan kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u zowel telefonisch als op locatie. Indien wij naar u toe komen dan bekijken we het pand en bespreken wij uw wensen. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.